Akasha Fashion – Дамска мода, рокли, поли, блузи, ризи, панталони и сетове

Свържи се с нас: +359894787243

Безплатна доставка до офис на ЕКОНТ за поръчки над 150лв!

*Безплатна доставка за поръчки над 150лв!

Поръчки, направени от сайта, се изпълняват в рамките на 3-5 работни дни, ако артикулите, които сте поръчали, са налични. В случай, че желаете приоритетно изпълнение на поръчката си, моля да се свържете с нас на тел: 0894787243.

Потвърждаването става чрез телефонно обаждане от нас – уточняваме наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след Вашето потвърждение активираме поръчката. След като сме изработили поръчаните артикулите, ние се свързваме с Вас отново по телефона, за да уточним дали на следващия ден е удобно да получите доставката.

ПОРЪЧКА

За да поръчате от Akasha, трябва първо да изберете желания размер на артикула, след което да натиснете бутона „Купи“. Прегледайте съдържанието на кошницата и натиснете бутона „Поръчай“. След като го направите, трябва да попълните данни относно доставката.

ДОСТАВКА

Доставката над 150лв е БЕЗПЛАТНА до ОФИСИ на Еконт в цялата страна. Цената на Доставката при поръчка до личен адрес се заплаща от КЛИЕНТА. След като сме приели Вашата поръчка и сме уточнили подробностите около нея, ние ще Ви изпратим желаните артикули веднага, ако ги имаме в наличност. Ако ги нямаме, ще ги изработим в рамките на една седмица (седмица и половина), след което за втори път ще се свържем с Вас, за да уточним подробностите около доставката.