Akasha Fashion – Дамска мода, рокли, поли, блузи, ризи, панталони и сетове

Свържи се с нас: +359894787243

Безплатна доставка до офис на ЕКОНТ за поръчки над 150лв!

БЕЗПРОБЛЕМНА ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

Мили приятели,

Можете да замените или върнете всеки закупен от нас продукт в рамките на 14 дни от датата му на получаване!

Ако има някакъв проблем с пратката, която сте получили - неподходящ размер или просто не Ви харесва и не отговаря на очакванията Ви - моля, свържете се с нас на тел: 0894787243. Ние ще Ви обясним подробно всички детайли и начина за замяна или връщане.

* Не подлежат на замяна или връщане артикули, които са изработени по индивидуални изисквания/размери на клиента.

ЗАМЯНА

Ако желаете да замените получения продукт за друг размер или друг артикул, моля, свържете се с нас на тел: 0894787243 за да Ви обясним как ще извършим замяната.

Това, което Вие трябва да направите, е да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до офис на Еконт. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме отговорността да получите обратно продукта по замяната. Условието, на което трябва да отговаря дрехата, е да не е носена, прана или гладена, да не е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават целостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети (без те да са свалени).

Моля, не премахвайте етикета от дрехата преди да сте я премерили.


МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО ТЕЛЕФОНА!

Преди да предприемете каквито и да било действия, трябва да се свържете с нас на тел: 0894787243

ВРЪЩАНЕ

Ако желаете да върнете закупен от нас артикул, то трябва да се свържете с нас на тел: 0894787243. Ние ще Ви обясним как точно да го направите. Отново можете да го изпратите до офис на Еконт, заедно със формуляра, който може да бъде изтеглен от сайта ни  (Или може да бъде попълнен и изпратен като е-майл). Артикулът трябва да бъде изпратен до офис на еконт на посочения от нас адрес. След оглед на пратката и сверяване дали условията са изпълнени,чрез банков превод , сумата ще бъде изплатена в рамките на 30 работни дни. 

Имаме само 2 важни условия:

1) Артикулът да няма следи от третиране - да не е носен, пран и/или гладен

2) Артикулът трябва да е със запазен търговски вид и, оригинални опаковки и етикети (без те да са свалени!). 

Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към Вас!

Благодарим Ви! :)

Адрес за връщане: гр. Белене / Офис на еконт , ул. „Патриарх Евтимий“ 23А, 5931 / 0894787243/ Дарина Добранчева/