Akasha Fashion – Дамска мода, рокли, поли, блузи, ризи, панталони и сетове

Свържи се с нас: +359894787243

Безплатна доставка до офис на ЕКОНТ за поръчки над 150лв!

Дрехата оживява, когато бъде облечена!C:\Users\Admin\Desktop\01.jpg

Akasha е българска марка за дизайнерски дамски дрехи!

А коя съвременна жена не иска да заблести с дреха, описващи я точно нея?
Когато избирате продукти от НАС, Вие избирате качество, дизайн и перфектна изработка с много любов. Ние подкрепяме Българското производство!

Целта ни е всяка жена да се чувства оригинална и неповторима. Залагаме на перфектната изработка до най-малкия детайл.

При нас може да откриете както дрехи за вашето ежедневие, така и за вашият специален повод. Дрехи, които говорят вместо теб. Бихме желали да покажем на света, че в България могат да се случват модни красоти, че има модни специалисти които са способни да създават и да творят.

Другите за нас

Рядко давам мнение, но тук просто няма как да замълча. Обслужването е страхотно, моделите, материята, с която са изработени, са уникални, обърнато е внимание на всеки един детайл, а аз лично много държа на това! Рядко поръчвам онлайн, защото съм се парила не веднъж, но вие ме спечелихте, като клиент! ♡

Елица Преславова

Невероятни! По всички точки перфектни! Идеално пасват размерите, материята е високо качество. Бързо доставят пратката! Изработката е без забележки! Отношението към клиента е невероятно! Благодаря ви, станахте ми любими от първата поръчка! 

Анастасия Мавродиева

Много съм доволна! Качеството е на ниво! Определно българското е по-добрия избор. Дизайна на дрехите е уникален. Препоръчвам. Няма да сгрешите ако изберете Akashabg!

Ивона Николова

Бърза доставка на дрехите. Изключително любезни и коректни!

Ванесса Панчовска

Модели, кройки, материя, обслужване, всичко е изпипано до последния детайл! Просто сте прекрасни!

Ренета Николова

Невероятни рокли, страхотна материя. Благодаря Ви за перфектно отношение, търпение и разбиране! Страхотни сте, препоръчвам!!!

Симона Кочанкова-Димитрова